2017. augusztus 15., kedd

A szivárvány összes színében - egyedi ajándék ötletek!

Egy kevésbé nehéz találós kérdés: A világ legnagyobb webshopjában 1,5 millió féle van belőle. A legelszántabb amerikai gyűjtő 45 ezret, egy walesi 6 ezret tart nyilván. Az utazások elmaradhatatlan ajándéka, miközben az a legjobb benne, hogy akár mi magunk is elkészíthetjük. Ez utóbbi zavaró lehet a helyes válaszhoz, de nem húzom tovább az időt, a hűtőmágnesről van szó! A tömegcikknek egyediséget varázsolhatunk azzal, ha magunk készítjük el. Több ötlet közül is választhatunk (pl.: https://www.nyomtassotthon.hu/magnespapir), de most éppen szezonja van egy különleges hűtőmágnes elkészítésének.

Gondolom ti is szerettek a a folyó-, tó- vagy tengerparton érdekes köveket, kagylókat gyűjtögetni. Nem volt ezzel máshogy Somorjai Fanni sem. A gyűjtőszenvedélye kinőtte környezetét, mert a víz által már lecsiszolt, sokféle alakban megtalált kövek csak gyűltek és gyűltek. Kellett egy kreatív felhasználási mód, az ötletet azonnal kipróbálta. Fanni, mivel főállásban műkörmös, így gondolt egyet és azokkal az anyagokkal kezdett el mintákat festeni a kövekre, amivel egyébként a mindennapokban dolgozik. Így születtek meg a csodaszép és egyedi hűtőmágnesek.


Az ötletek tárháza végtelen, többek közt ezt is szereti benne: „Tudom, hogy az aki kapja szeretni fogja, mert nem tucat áru, személyre szabható, meglepő egyediséget csempész a sok mágnes közé”.

Többek között HOLO flitteres mágnesek is készülnek, a szivárvány összes színében játszanak, attól függően, hogy hogy esik rájuk a fény.

Három gyerekes barátnőmnek már nem tudtam mit kitalálni névnapjára. Az én kövemre kedvenc színeit és gyermekei nevét festette fel Fanni. Óriási meglepetést és örömet szereztem ezzel az ajándékkal. Ha kedvet kaptatok, keressétek fel ti is bátran!
https://www.facebook.com/SFKmagnets/




Addig is egy kis ízelítő:



















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése