2015. szeptember 13., vasárnap

Szenzációs hírek Kacaj Panka Mesetárából

Ne haragudjatok, hogy így eltűntem és kétségek között hagytalak benneteket két hétig.

Gondolom már mindenki nagyon izgul, hogy vajon mi a helyzet a mi Kacaj Panka Pályázatunkkal.

Nagy örömmel jelentem Nektek, hogy szakmai zsűrink és a mesetesztelő gyerekek együttes véleménye alapján még augusztus végén 130 pályaműből 40 jutott a zsűri elnöke, Fülöp Monika elé! Erről már a döntőbe jutott alkotókat értesítettük és felvettük velük a kapcsolatot. Aki esetleg nem kapott értesítést, ne bánkódjon, mert sok tervünk van még a jövőre nézve és nagyon szeretnénk, ha egy későbbi pályázat során újra találkozhatnánk.

Hogy mik is ezek a tervek? 

Az első nagy lépés, rögtön alig egy hét múlva lesz. A Fővárosi Állat- és Növénykert vezetősége és csapata nagyon nagylelkűen befogadta díjátadó ünnepségünket. Az ünnepségre 2015. szeptember 19-én kerül sor az Állatkert Varázshegyének Csillagterében 13:50-től, egy fantasztikus élő kisállat show-al egybekötve! A díjátadó ünnepségre a belépés a döntőbe jutott alkotóknak, családtagjaiknak és a legkitartóbb mesetesztelő gyerekeknek díjmentes az Állatkert jóvoltából.

A meghívottakat szintén értesítettük már e-mailben és az előzetes regisztráció lezárult. Örömmel jelentem mind a 154 hely betelt!

Ezt a lehetőséget nagyon köszönjük ezúton is az Állatkert rendkívül lelkes csapatának, akik segítik, hogy ez az ünnepség méltó legyen az I. Kacaj Panka Pályázat hihetetlen színvonalas alkotásaihoz és alkotóihoz.




Amennyiben eddig nem érkezett meg a meghívónk, a díjátadó ünnepségre akkor is sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt. Mivel ez zártkörű rendezvény, így név szerinti regisztráció szükséges. Kérjük részvételi szándékát jelezze nekünk legkésőbb 2015. szeptember 15-ig a kreativbabaajandek@gmail.com e-mail címen.

Az Állatkerti belépő díja HUF 2.500/fő felnőttek részére, HUF 1.800/fő gyerekek részére és HUF 1.900/fő diákok részére. Jegyárakkal és online jegyvásárlással kapcsolatos további információt a www.zoobudapest.com honlapon található.

A díjazott alkotások és alkotóinak bemutatásában Galagonya Bohóc és tanítványai lesznek segítségünkre.

Szeretnénk, ha minden alkotó, résztvevő szem- és fültanúja lenne a mese óriási sikerének!

Mint a pályázati kiírásban is írtuk, nagyon szeretnénk ha alkotásaitok nyomtatásban is megjelenne, ezért még most szeptemberben pályázunk a Nemzeti Kulturális Alapnál, hogy Kacaj Panka mesetárába érkezett első alkotásokat kezünkbe is tarthassuk, a maga valóságában.

Nagyon sokan érdeklődtetek, hogy hol lehet elolvasni az alkotásokat. Örömmel írom nektek, hogy hamarosan megnyílik Kacaj Panka online mesetára a www.kacajpankamesetara.blogspot.com - on. Itt olvashatóak lesznek a díjazott alkotások és a döntőbe jutottak is. 

És akkor már mindenki lerágta a körmeit, hogy vajon zsűrink elnöke Fülöp Monika döntött-e már? :)

A madarak elcsiripelték a hírt Horvátországig és neki is láttam a fődíjak elkészítésének. 


És hogy kik a nyertesek? Az a Fővárosi Állat- és Növénykertben kiderül 2015. szeptember 19-én!  




2 megjegyzés:

  1. Nagyon nemes a kezdeményezésed.
    "...csak egy marad mindig ugyanaz: a meseíró emberbaráti lelke, melyből nem a gúny mérgezett nyilai röpülnek ki, hanem a szeretet, jóakarat melege árad szét és alkotja azt a légkört, amelyben üdülünk, erősödünk.”
    – Fáy András

    VálaszTörlés
  2. Én csak az elődöntőbe jutásról kaptam emailt. Azóta nem jött újabb. Akkor nekem most nem sikerült igaz?

    VálaszTörlés