2015. augusztus 27., csütörtök

Egy izgalmas este - augusztus 28-án éjjel az Állatkertben a helyünk

A nyári szünetet lezáró igazi élmény a becsengetés előtt az Állatkertek éjszakája. Tizenkét bemutatóhelyen várják éjjeli nyitva tartással és egyedi programokkal a még éberen figyelni tudó érdeklődőket augusztus 28-án az Állatkertek éjszakáján. Így a Fővárosi Állat-és Növénykert is sok szeretettel vár minden érdeklődőt.
Hogy nappal milyen élmény az állatkerti séta, azt nagyon sokat tudjátok, de hogy a kivilágított félhomályban az állatok hangja a borzongással együtt milyen élményt ad, arról remélem, majd írnak azok, akik eljutnak ezen az éjszakán az ígéretes, egyedi programokkal gazdagított állatkertekbe.

 Hogyan is kötődünk mi az Állatkerthez? Az I. Kacaj Panka Mese- és Versíró Pályázatra érkezett mesevilág szereplőinek mintegy 70%-a az állatokról szól! Az állatok világa is egy olyan csoda világ, akárcsak a meséké. Minden megtörténhet. A természet hihetetlen dolgokra képes. Néhány pályázó megosztotta velünk érzéseit is, mit is jelent számukra az írás és ismeretlenül is egybe hangzóan mind azt emelték ki, hogy az írás által egy olyan világba csöppenek, ahol minden lehetséges.


A zsűriről már írtam, most nem is zavarnám őket nehéz és felelősségteljes munkájukban. Még néhány hét és kiderül, hogy a győztesek között kik voltak ebben az évben a legjobbak. Aki teheti, menjen el az Állatkertek éjszakájának hozzá legközelebb eső helyszínére, mert újabb ötleteket kaphat egy másik mese vagy vers megírásához és elküldheti nekünk jövőre, a II. Kacaj Panka Pályázatra!

Részleteket az állatkertek éjszakájáról itt találtok: 


Fotó forrása: www.zoobudapest.com 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése