2017. január 16., hétfő

Pöttyös álmok

Paplanhuzatok a pöttyös és színes álmokért :)

Katicás ágyneműink története

Egy korábbi bejegyzésemben már írtam arról, hogy milyen nehéz egyszerű, de szép babakelengyét, azon belül is kis ágyneműt találni, amely a pénztárcánknak is megfelelően nem egy felnőtt ágynemű áráért kapható. Nem sokat teketóriáztunk, varrásra adtuk fejünket. Itt is fontos az anyag minősége, és előnye, hogy korosztálynak megfelelő méretben készíthetjük.


Melegségét a benne lévő dual, mosható töltet mennyiségétől függően változtathatjuk, attól függően, hogy mely évszakban szeretnénk használni. . Az első garnitúrák óta már kiegészítettük a kollekciót, nagyobbaknak is és elkészült a standard 90*130 centiméteres paplanhuzatunk is. Egy kislány katicás takarónak keresztelte, mert csupa pöttyös ágyhuzatunk van. Természetesen igény szerint más mintával is dolgozhatunk. A csupa pöttyös és színes álomért. :)


Az alapanyagok 100% pamutból készülnek, a paplanhuzat cipzáras, mérete 70*90 cm-es paplanra jó. Kérhető paplannal vagy anélkül, egyedi méretben is elkészítjük.
A kispárnában nincs töltet, hiszen a kisbabáknak még nincs szüksége magasításra, viszont a fej alá tett pelenka helyett mutatósabb. Egyedi igény szerint kérhető kispárna huzatként is nagyobb gyerekek számára.

Kérhető paplannal vagy anélkül.

A kispárnában nincs töltet, hiszen a kisbabáknak még nincs szüksége magasításra.
Egyedi igény szerint kérhető kispárna huzatként is nagyobb gyerekek számára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése