2017. április 3., hétfő

Mesés táblák? Mesélek róla!


Azt hiszem sokan álmodozunk arról milyen jó is lenne ha mindennap azzal foglalkozhatnánk, amit szeretünk és még fizetnének is érte... Számomra a gyerekekkel itthon töltött idő ilyen, pláne, hogy kivételezettnek érzem magam az európai barátnőim között, hiszen van, akinek csak pár hónap jut ebből a csodából. Ha ügyesen gazdálkodunk az idővel, akkor sok mindent megvalósíthatunk, amit aztán a munka-család-háztartás Berdmuda-háromszögében lehetetlen küldetésnek tűnik.

Brigi alias Bridge is úgy érezte lányai születése után, itt a lehetőség, hogy régi nagy szerelmével foglalkozhasson: azaz a dekorációs, sablon nélküli festéssel.


Ő így ír magáról:

“Rajz-, vizuális kommunikáció tanár, kreatív önmegvalósító, gyermekszerető, művészet imádó, folyamatosan dekoráló anyuka vagyok, akinek minden álma, hogy csakis azzal foglalkozzon, amit igazán szeret.”


Mesés táblái történeteket mesélnek el, valamennyiünkét, aki megtiszteli azzal, hogy felkéri és élete egy csodás pillanatát megosztja Brigivel. Brigi pedig ecsetet és táblát ragad és máris kész az örök emlék.


A Mesés táblákból egyenes út vezetett a Nász-,, a Név- és az Ajtó-Táblákig. Persze a Hajcsattartó-Táblát és még sok minden mást sem hagyhatnék ki, de inkább nézzétek meg a Kreatív Mamák Boltjában: https://www.facebook.com/pg/kreativmamakboltja/photos/?tab=albums




SŐT, Brigi nem csak Táblákkal szolgál, hanem Facebook oldalán és blogján szuper ötleteket is ad legyen szó lakás, vagy éppen babaszoba dekorációról: http://bybridge.blogspot.hu/




“Akkor vagyok boldog, ha egy-egy termékem hozzájárul ahhoz, hogy az "otthon melege" érzés kialakuljon. Szerintem minden kiegészítőnek fontos szerepe van a lakásunkban. A hétköznapunk szerves részei, napi szinten érintkezünk velük, amikor ráírunk egy üzenetet, vagy ráakasztunk valamit, vagy csak elmegyünk mellette és rápillantunk boldog emlékeket idéz fel.

Ha ajándékba kaptuk, akkor azért, ha pedig magunk választottuk, akkor pedig azért, mert hozzájárul a harmóniához és ilyenkor igazán jó érzés otthon lenni.”

Jó tanácsát pedig érdemes mindannyiunknak megfogadni, ha otthon töltjük mindennapjainkat, ha nem:

"Fontosnak tartom a magunkban rejlő művészt nem elveszni, hanem egyre inkább kibontakozni engedni."

Egy kis apró meglepetés Bridge-től a Kreatív Mamák Boltjának vásárlóinak!
Amennyiben most rendeltek táblát a Dekor by Bridge-től a Kreatív Mamák Boltján keresztül 5000 Ft feletti vásárlás esetén 10% kedvezményben részesültök (más akcióval nem összevonható és csak a Bridge által készített termékekre vonatkozik). 
Teljes termék kínálat: https://www.dekorbybridge.com/





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése