2015. július 6., hétfő

A Mesetesztelők elsöprő sikere

Lezárult az első hete a Kreatív Baba Ajándék és Kávézó hivatalos mesetesztelőinek. Mikor megszületett az ötlet, nem gondoltam, hogy ilyen sikere lesz és ennyi fantasztikus élménnyel leszek gazdagabb. 32 csoda aranyos, lelkes gyerekkel ismerkedhettem meg virtuálisan, akik napról napra elkápráztattak, hogy ifjú korok ellenére milyen komoly szempontok alapján tudnak értékelni egy-egy mesét, verset. A legfiatalabb mesetesztelőnk 3 éves, a legidősebb 11 és bár mindannyiuknak azt hiszem ez élete első komoly munkája, profik voltak egytől egyig a véleményalkotásban.

Gondolom a pályázók is izgulnak, hogy a számukra legfontosabb közönség hogyan reagált a mesékre, versekre. Nagyon nagy sikert értek el! Ami számomra érdekes és ezért fontos ifjú segítőink munkája, bebizonyosodott, hogy ami a felnőtteknek kedvenc, a gyerekek még nem biztos, hogy értik.

Így aztán a Kacaj Panka mese és versíró pályázat győztese biztos lehet benne, hogy a legőszintébb vélemények alapján nyer!

Igazán gazdagnak mondhatjuk magunkat 32 hivatalos mesetesztelő állt rendelkezésünkre egy héten keresztül, így ezúton is köszönöm nektek ezt a nagy segítséget! A szakmai önéletrajzotokba ezt mindenképp vegyétek majd bele, hiszen jól véleményt alkotni nem könnyű az életben. :)

Ha Ti is teszteltetnétek hogy tetszik a közönségnek a mesétek, versetek, még pályázhattok július 20-ig!

A mesék sora folytatódik július 13-án, ha most kaptok kedvet és felcsapnátok Ti is hivatalos mesetesztelőnek (korhatár 18 év) írjatok nekünk július 11-ig  kreativbabaajandek@gmail.com címre.

Az eredeti mesetesztelő kiírást itt találjátok:
http://kreativbabaajandek.blogspot.com/2015/06/ifju-mesetesztelok-kerestetnek.html


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése