2015. július 23., csütörtök

Kacaj Panka Pályázatunk számokban!

Örömmel jelentem kicsikből nagyok lettünk és ezt nektek köszönhetjük!

Az ötletből lavina lett. Mert ha egy jó gondolat elindul, akkor még a szaladó világunkban is meg tudunk állni egy-egy mesét, mesés verset megírni, vagy meghallgatni. Köszönjük mindenkinek, aki a Kacaj Panka első pályázatán bármiben is segített. Az eltelt hetek közös izgalma, a sok-sok pályázathoz írt, többnyire esti levelezések után sem a csend hangjai jönnek, hiszen változatlanul dologidő van a hétfő éjféli pályázati kapu bezárása után.

A jó döntés is alkotómunkában születik. Nem nulláról kezdjük az ismerkedést a mesékkel, versekkel, hiszen a folyamatos kíváncsiságunk olvasási „kényszere”, a tesztelők értékelései sokat segítenek a most induló zsűri munkájában. A pályázat eredményhirdetésével mindenképp megvárjuk az iskolai becsengetést, az elindulást.

És hogy NEKTEK mit köszönhetünk? 79 pályázónak, 130 mesét, verset, 2600, igen jól olvassátok 2600 blog megtekintést 11 országból, 175 tagot a Kreatív Baba Kávézóban!

Ez számomra egy csoda és alig várom már, hogy ezeket a csodákat megoszthassam veletek is! De most kemény munka következik, amit már most élvezek. :) Végig olvasni újra az összes művet, értékelni, megvitatni a zsűrivel és a mesetesztelő gyerekekkel megosztani őket. Többen felnőtt témájú műveket is küldtetek. Külön ezeknek a pályázatoknak az értékelésére létrejött egy igazán profi ifjúsági csapat is, akik nagyon értékes véleményalkotói munkába kezdtek pár napja. Biztos kíváncsiak vagytok, hogyan is zajlik a zsűri munkája, erről is hamarosan olvashattok.

Az Első Kacaj Panka pályázat, reméljük az öröm jegyében, szeptember közepén végleg lezárul.

Ti most kényelmesen hátradőlhettek, élvezzétek a nyarat. 



Pihenjetek, mert hamarosan kihirdetjük a következő pályázatunkat! 



Köszönöm, köszönjük, hogy segítségetekkel Kacaj Panka már egy külön mese- és versíró klubot hozhatott létre. Igazi kreatív alkotóműhellyel lettünk gazdagabbak. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése