2015. november 30., hétfő

Fél év a Kreatív Baba Ajándék és Kávézóban - megjelent az első kézzel fogható termék!

Sokan végig követtétek velem az elmúlt fél év eseményeit, egészen az első blog írásoktól, a Kacaj Panka díjátadón keresztül, az aggódásokig és kételyekig. Az elmúlt fél év egy nagy mérföld kővét  sok szeretettel osztom meg veletek: elkészült az első kézzel fogható termékünk! A Kacaj Panka Mesetár Társaság alkotóinak első közös munkája, egy igazi gyerek CD! 
http://kacajpankamesetara.blogspot.hu/2015/11/kacaj-panka-mesetaraba-az-igereteihez.html

Illusztráció: Madár Olga

Kicsit úgy érzem magam, mint a díjkiosztókon a díjazottak, hogy mindenkinek köszönetet szeretnék mondani és felsorolnám az összes személyt, akinek csak egy morzsával is de köze volt hozzám és  Kacaj Panka Mesetárához az elmúlt fél évben. 

Nagy szó ám ez nekem, a CD létrejöttének köszönhetően úgy érzem, nem hiába dolgoztunk annyit éjszakákon és csendes pihenős délutánokon keresztül. És itt jön a felsorolás, hiszen a többes szám nagyon sok mindenkire vonatkozik. 

Először is az alkotókra, akik megtiszteltek azzal, hogy elküldték alkotásaikat az I. Kacaj Panka Mese - és Versíró Pályázatra és ezáltal felajánlották műveiket további közzé tételre. 

Édesanyámra, Hajduk Mártára, aki egy tavaszi sétálás alkalmából, amikor először meséltem neki a Kreatív Baba Ajándék és Kávézó ötletéről azonnal támogatott és azóta is csendes társként segít a Kacaj Panka Mesetár világának megalkotásában. Férjemre, aki a hosszú estéken mellettem van és biztat. Drága Karolinámra, aki miatt elkezdtem az egészet. 

Galagonya bohócra, aki már az első megkereséskor nyitott volt az ötleteinkre, jött és segített. Nem mellesleg, ő ajánlotta fel, hogy kedv csinálóként felmond egy - két verset a blogra, amelyből aztán kialakult a gyerek CD ötlete. Albert Péterre, aki Galagonya hívására lelkesen jött a díjátadóra és később a hangfelvételre. Csodás hangjával bezengte mindenhol a tereket. Bátyámra, aki első kérésre azonnal segített mindenben. 

És még hosszan sorolhatnám a személyeket, akik biztattak és biztatnak akkor is, ha egy kicsit elbizonytalanodok. 

És nagyon köszönöm mindenkinek, aki követi a blogokat, a Facebook csoportot, mert nélkületek csak magamnak írogatnék a nagy világba! 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése